Huiswerk opdrachten

Opdracht

Onlangs heb ik de online studie gevolgd: Illustration for Motion gegeven door School of Motion. Mijn eerste opdracht: maak een recept illustratie voor een online blog (fictief) en licht de 4 hoofdingrediënten uit. Als freelance illustrator vind ik het belangrijk om continue te blijven ontwikkelen, dat doe ik hoofdzakelijk door dit soort cursussen te volgen.

smootie bowl illustratie met banaan, chiazaad, mandarijnen, bosbessen, kokos en munt
geïllustreerde bananen voor een smoothie bowl
geïllustreerde munttak voor een smoothie bowl

Tweede opdracht

Voor de tweede opdracht werd aan mij gevraagd om mijn bureau te illustreren. Deze wordt voor de fictieve klant “Me&You” later geanimeerd. Ik moest mij houden aan een vast kleurenpalet en waar ik gebruik moest maken van solid shapes in plaats van lijnwerk. Alle elementen moesten verplaatsbaar zijn zodat ze afzonderlijk van elkaar geanimeerd kunnen worden.

Zie hieronder de uitwerking.

geïllustreerde bureau items van andra

Derde opdracht

Voor de derde opdracht werd aan mij gevraagd om een storyboard te maken voor Grandma's Kitchen, daarbij is het de bedoeling om promotie te maken voor hun nieuwe smaak milkshakes. Het verhaal dat ik bedacht had: 1e frame, je ziet een oma die net een taart heeft gebakken met aardbeien en bosbessen. Het 2e frame is een shot die overgaat naar een ingezoomde kleinzoon die lekkere geuren ruikt van deze taart. Het 3e frame wordt de kleinzoon uitgezoomd en heeft hij de nieuwe smaak milkshake vast.

storyboard afbeeldingen voor grandma's kitchen
eerste storyboard afbeelding met een oma die taart heeft gebakken van aardbei en bosbessen
twee storyboard afbeelding van een kleinzoon die lekkere geuren ruikt van de taart die oma heeft gebakken
derde storyboard afbeelding van een kleinzoon die een milkshake vasthoudt met de smaak aardbei en bosbessen
Terug naar het overzicht

Wil je samenwerken?

Elk project wordt het beste afgerond wanneer we samen werken. Hoe meer breinen er bij elkaar zijn, hoe toffer de ideeën en illustraties worden. Dat kan alleen samen met jou.

Neem contact op met Stutpak
samenwerken illustraties met tropische vogels en chuck van stutpak
© 2021 Stutpak
Algemene voorwaarden