Inspiratie menukaart

Opdracht

Voor Covid-19 stond er een tof event gepland voor kinderen: Stoepkrijt voor vrijheid. Daarbij zouden de kinderen allemaal een doosje stoepkrijt krijgen samen met een inspiratie menukaart waarmee ze lekker konden tekenen op de tegels. Dit event zal hoogstwaarschijnlijk verplaatst worden naar een datum in de herfst van 2020 of mei 2021. 

voorkant inspiratiemenu stoepkrijt voor vrijheid

Gekozen stijl

Het ontwerp van de menukaart moesten voorbeeldteksten en beelden bevatten die kinderen eventueel over konden nemen op de stoep. Ik wilde als illustrator toffe letters laten zien zonder dat de kinderen het idee kregen dat ze zoiets zelf niet kunnen doen omdat het te moeilijk leek. Evenals de illustraties die ik heb gebruikt.

Proces

Om een goed idee te geven voor de kinderen hoe het er uit komt te zien hebben we de kleuren gebruikt (wel andere tinten) die de kinderen in hun stoepkrijtpakket kregen: rood, geel, groen en blauw. Door gebruik te maken van krijtbrushes krijgen ze ook een goed beeld hoe de effecten kunnen zijn met stoepkrijt. 

Eindresultaat

Er zijn 50 menukaarten en 800 stickers gedrukt voor op de doosjes van het stoepkrijt zelf. 

binnenkant inspiratiemenu stoepkrijt voor vrijheid
achterkant inspiratiemenu stoepkrijt voor vrijheid
Stoepkrijtdoosje inspiratiemenu stoepkrijt voor vrijheid
Terug naar het overzicht

Wil je samenwerken?

Elk project wordt het beste afgerond wanneer we samen werken. Hoe meer breinen er bij elkaar zijn, hoe toffer de ideeën en illustraties worden. Dat kan alleen samen met jou.

Neem contact op met Stutpak
samenwerken illustraties met tropische vogels en chuck van stutpak
© 2021 Stutpak
Algemene voorwaarden