Muurschildering & relatiegeschenk

Opdracht

Wordlenig is een bedrijf gevestigd in Enschede die zich focust op bedrijven die toffe ideeën hebben om te innoveren. Voor het nieuwe pand heb ik een ontwerp gemaakt voor de muurschildering van 8x2m.

Daarnaast wilde Wordlenig voor 200 relaties een tof relatiegeschenk die mensen lang kunnen gebruiken. Zo is het idee ontstaan om een compleet notitieboekje te illustreren die er tof uit ziet waardoor mensen het langer willen bewaren en daadwerkelijk ook willen gebruiken. 

Muurschildering compleet van voren door stutpak voor wordlenig

Onderzoek

Ik wilde de lenige kant van Wordlenig terug laten komen, vandaar ook de lange armen die elke kant op kunnen gaan. Eerst heb ik schetsen gemaakt van de illustraties over de hele muur, door middel van een beamer heb ik de lijnen grof op de muur getekend. De handen beelden een woord uit in gebarentaal, kun jij raden wat er staat?

Gekozen stijl & proces

De muurschildering is tot stand gekomen aan de hand van het ontwerp voor de relatiegeschenken. Om zo één lijn te trekken in de kleuren en boodschap. Voordat we begonnen met schilderen heb ik eerst door middel van een beamer grove lijnen getrokken waar de vlakken moesten komen. 

Eindresultaat

Er zijn 250 notitieboekjes gedrukt, die we allemaal afzonderlijk in zijdepapier samen met een pen, sticker en wenskaart hebben verstuurd. De muurschildering is samen met de collega’s van Wordlenig in 2 dagen afgerond. 

muurschildering wordlenig door stutpak vanaf de rechterkant
muurschildering wordlenig door stutpak vanaf de linkerkant
Voorkant relatiegeschenk notitieboekje wordlenig
achterkant notitieboek relatiegeschenk van wordlenig
Binnenkant notitieboekje relatiegeschenk wordlenig
Terug naar het overzicht

Wil je samenwerken?

Elk project wordt het beste afgerond wanneer we samen werken. Hoe meer breinen er bij elkaar zijn, hoe toffer de ideeën en illustraties worden. Dat kan alleen samen met jou.

Neem contact op met Stutpak
samenwerken illustraties met tropische vogels en chuck van stutpak
© 2021 Stutpak
Algemene voorwaarden