Website illustraties

Opdracht

Trendwerk is een webagency in Enschede die websites en webapplicaties maken. Zij waren bezig met het aanpassen van hun website om zo nieuwe interessante projecten te kunnen vinden die goed bij hun passen. Ze focussen zich op langdurige samenwerkingen met opdrachtgevers waarbij ze graag iets positiefs willen bijdragen aan de wereld.

hero afbeelding trendwerk homepage

Onderzoek

Voordat ik begon met illustreren heb ik eerst grove ideeën geschetst om te kijken welke kant we op wilden gaan. Zie hieronder een aantal opties.

Gekozen stijl

Samen met elkaar is de keuze gevallen op werkplek illustraties met frisse kleuren. 

Proces

Het proces waarin ik deze opdracht heb afgerond is dat ik als eerste een aantal schetsen maak van het betreffende onderwerp, daarna wordt er een schets gekozen en ga ik deze uitwerken in de gekozen stijl.

Eindresultaat

Alle gekozen illustraties zijn geïmplementeerd in hun nieuwe website. Zie hieronder een aantal afbeeldingen. Bekijk de site van Trendwerk om ze allemaal te zien! 

samenwerken illustratie en shirt ontwerp trendwerk
groene wereld samenwerken met klant trendwerk

Extra illustratie

Deze illustratie over samenwerken en samen eten is niet gekozen als optie maar is wel een persoonlijke favoriet van mij.

samen eten afbeelding trendwerk
Terug naar het overzicht

Wil je samenwerken?

Elk project wordt het beste afgerond wanneer we samen werken. Hoe meer breinen er bij elkaar zijn, hoe toffer de ideeën en illustraties worden. Dat kan alleen samen met jou.

Neem contact op met Stutpak
samenwerken illustraties met tropische vogels en chuck van stutpak
© 2021 Stutpak
Algemene voorwaarden